Начално обучение по ски по Проект „Научи се да караш ски“ 2019

Начално обучение по ски по Проект „Научи се да караш ски“ 2019

Начално обучение по ски по Проект „Научи се да караш ски“ 2019

14.03.2019 г.

Уважаеми родители,

 

От 19.03 (вторник) до 22.03. (петък) вкл. ще се проведе безплатно начално обучение по ски по Проект „Научи се да караш ски“ 2019 за учениците от 3-ти и 4-ти клас, заявили участие. За целта е направена следната организация:

  1. Учениците трябва да бъдат в двора на училището всяка сутрин в 8:00 часа. От там ще бъдат извозвани с автобуси до началната станция на кабинков лифт „Симеоново“. Автобусите ще потеглят всяка сутрин точно в 8:30 часа.
  2. За осъществяване на сигурността на децата при пътуването са обособени 12 групи. Обучението по ски ще се ръководи от ски-инструктори в групи от по 10 деца, определени в зависимост от владеенето на ските. Съставите на групите за придвижване и за обучение, както и имената на инструкторите, ще бъдат съобщени на учениците от класните ръководители на 15.03.
  3. Часът на завръщане в двора на училището ще бъде уточнен допълнително, но ориентировъчно ще е около 17:00 часа. Зависи от трафика на автомобилите в града.

Препоръчваме Ви да прочетете отново правилата за поведение на ски-пистата, посочени в декларацията, както и какво е включено и какво не е в ски-екипировка, осигурена от ски-училището (посочено е в инструкцията за обучението). Текстовете на декларацията и на инструкцията можете да изтеглите от новината на сайта ни за извънредната родителска среща, поместена на 27.02.2019 г.

Ако Вашето дете разполага със собствено ски-оборудване, то може да го използва вместо това, осигурявано от организаторите на обучението.

 

От Ръководството.